Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah patlıcan görmek

Rüyada siyah patlıcan görmek

Rüyada siyah patlıcan görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah patlıcan gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada siyah patlıcan görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah patlıcan toplamak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan kesmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartması görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan yapmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara patlıcan görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments