Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan topladığını görmek

Rüyada patlıcan topladığını görmek

Rüyada patlıcan topladığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, yerinde saymayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan topladığını gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada biber patlıcan toplamak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah patlıcan toplamak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan patlıcan toplamak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada patlıcan toplamak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede patlıcan toplamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, şansının hep açık olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada patlıcan topladığını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede patlıcan görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments