Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ot görmek

Rüyada tarlada ot görmek

Rüyada tarlada ot görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, işlerinin bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada tarlada ot gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Rüyada tarlada ot yolmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Rüyada ot tarlası görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine inanılır.

Rüyada tarlada ot kazmak hasretliklerin bir araya geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ot görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada tarlada ot biçmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otlu tarla görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ot toplamak büyük özgüven kazanacağına, endişelerinden kurtulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına inanılır.

Rüyada yemlik otu görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments