Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot tarlası görmek

Rüyada ot tarlası görmek

Rüyada ot tarlası görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, zor bir döneme gireceğine, geri plana düşeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ot tarlası gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada tarlada ot kazmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ot yolmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, onların başarıları ile övüneceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada ot biçmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, vaaz ve nasihate alamet eder.

Rüyada otlu tarla görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada tarlada ot görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ot toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada ot tarlası görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulur.

Rüyada otururken uyumak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, daha rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments