Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ot yolmak

Rüyada tarlada ot yolmak

Rüyada tarlada ot yolmak çok büyük bir işe girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, parasız kalmaya, çabalarının boşa çıkacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarlada ot yolmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada tarlada ot yolmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada mezardan ot yolmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrık otu yolmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Rüyada yeşil ot yolmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada ot yolmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bahçede ot yolmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ot görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot tarlası görmek işinden evine gidip geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments