Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otlu tarla görmek

Rüyada otlu tarla görmek

Rüyada otlu tarla görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, büyük bir projeye girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otlu tarla gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada tarlada ot yolmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bolluk içinde yaşanacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ot görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ot toplamak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ot kazmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ot tarlası görmek iş hayatında rahat edileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ot biçmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kısmetlerin çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada otlu tarla görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada oturup ağlamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments