Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı muz yemek

Rüyada sarı muz yemek

Rüyada sarı muz yemek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada sarı muz yemek gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Rüyada sarı muz yemek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Rüyada sarı muz görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulur.

Rüyada muz koparıp yemek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil muz yemek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken muz yemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz alıp yemek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan muz yemek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, vefa göstereceğine, bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada muz ağacından muz yemek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments