Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ateş görmek

Rüyada tarlada ateş görmek

Rüyada tarlada ateş görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, rahat bir döneme girileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ateş gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada tarlada ateş yakmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ateş görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada tarla satmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bazı engellerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tarlada çukur görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada tarlada tütün dikmek büyük bir yükten kurtulacağına, çok büyük ses getireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün tarlası görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş tarla görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments