Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tarla görmek

Rüyada boş tarla görmek

Rüyada boş tarla görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada boş tarla gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada boş tarlayı sulamak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boş bir tarla görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada boş tarla sulamak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş tarla görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni adımlar atacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş şişe atmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza yorulur.

Rüyada içi boş mezar görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Rüyada boş bir alan görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada boşanılan eşi görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments