Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla satmak

Rüyada tarla satmak

Rüyada tarla satmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla satmak gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Rüyada tarla satmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saat satmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kime danışacağını bilemez olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz satmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı biber satmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada bıçak satmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı satmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tesbih satmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments