Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ağaç görmek

Rüyada tarlada ağaç görmek

Rüyada tarlada ağaç görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ağaç gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada tarlada ağaç görmek memur ise terfi edeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada tarla karpuz görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada lahana tarlası görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya buğday ekmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aşama göstermeyeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tarlaya nohut ekmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekilecek tarla görmek büyük bir projeye girileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada tarlada maydanoz görmek başına türlü işler geleceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments