Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla karpuz görmek

Rüyada tarla karpuz görmek

Rüyada tarla karpuz görmek maddi açıdan zarar edileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, üzüntü duyacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tarla karpuz gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tarla karpuz görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, torunlarına dahi yeteceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada tarlada karpuz görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada karpuz tarlasında olduğunu görmek çok hayırlı işlere atılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments