Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya nohut ekmek

Rüyada tarlaya nohut ekmek

Rüyada tarlaya nohut ekmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, rahatının kaçacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya nohut ekmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada tarlaya nohut ekmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada nohut toplamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada nohut yolmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut tarlası görmek ailesi ile mutlu olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments