Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla sürmek

Rüyada tarla sürmek

Rüyada tarla sürmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine yorulur.

Rüyada tarla sürmek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada traktörle tarla sürmek gelir elde edeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret eder.

Rüyada tarla sürmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküzle tarla sürmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada tarlada araba sürmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada atla tarla sürmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Rüyada yonca tarlası sulamak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, duymadığı sözleri duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşermiş tarla görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, başarıyla geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments