Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla tarla sürmek

Rüyada atla tarla sürmek

Rüyada atla tarla sürmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla tarla sürmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada atla tarla sürmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada traktörle tarla sürmek az maliyetle ticarete atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada tarla sürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada araba sürmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada öküzle tarla sürmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada tarlada at görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at sürmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments