Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşermiş tarla görmek

Rüyada yeşermiş tarla görmek

Rüyada yeşermiş tarla görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşermiş tarla gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada tarlada tilki görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada buğday tarlası biçmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak tarlası görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazancının bol olacağına inanılır.

Rüyada tarla ve ev görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada tarlada ot kazmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya marul dikmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, tabiri caizse ağız tadından olacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ekilen tarla görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurak tarla görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments