Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzlerle tarla sürmek

Rüyada öküzlerle tarla sürmek

Rüyada öküzlerle tarla sürmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ününün çoğalacağına inanılır.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek iyi zamanlar geçireceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada öküzle tarla sürmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada öküzle çift sürmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işarettir.

Rüyada traktörle tarla sürmek eskileri yâd edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada araba sürmek çok büyük miktarda para kazanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla sürmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atla tarla sürmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada öküzden korkmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments