Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla kazmak

Rüyada tarla kazmak

Rüyada tarla kazmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla kazmak gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada tarlada toprak kazmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada mısır tarlası kazmak yeni işlerin geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, borcunun da hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada tarlada ot kazmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla kazmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada evin altını kazmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleriyle mezar kazmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada toprağı elle kazmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını kazmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments