Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin altını kazmak

Rüyada evin altını kazmak

Rüyada evin altını kazmak geniş geniş yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada evin altını kazmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Rüyada evin altını kazmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada evin içinde toprak kazmak türlü musibetlere uğrayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada evin temelini kazmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Rüyada evin önünü kazmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada evini kazmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada evin içine mezar kazmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada evin içini kazmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, husumetlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada evin bahçesini kazmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments