Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada toprak kazmak

Rüyada tarlada toprak kazmak

Rüyada tarlada toprak kazmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada toprak kazmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Rüyada tarlada toprak kazmak kendisini korumaya alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla kazmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada tarlada ot kazmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mısır tarlası kazmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işarettir.

Rüyada bahçede toprak kazmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, gururlandıracak işler yapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Rüyada sarı toprak kazmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu toprak kazmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, anne babaya müjde verileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments