Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih atmak

Rüyada tarih atmak

Rüyada tarih atmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tarih atmak gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada tarih atmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada ileri bir tarih görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada herhangi bir tarih görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tarih yazmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Rüyada gelecek tarih görmek attığı adımların boşa çıkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belli bir tarih görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bir tarih görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tarih öğretmeni görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments