Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belli bir tarih görmek

Rüyada belli bir tarih görmek

Rüyada belli bir tarih görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Rüyada belli bir tarih gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada belli bir tarih görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Rüyada ince belli olmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada belli bir saat görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada miktarı belli para görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada belli miktarda para görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada gelecek tarih görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments