Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herhangi bir tarih görmek

Rüyada herhangi bir tarih görmek

Rüyada herhangi bir tarih görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Rüyada herhangi bir tarih gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada herhangi bir tarih görmek her geçen gün başarılarının artacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada herhangi bir isim duymak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sermayesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek yersiz yere suçlanacağına, yeni alanlara yöneleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada herhangi bir bebek emzirmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada herhangi bir sure okumak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada herhangi bir hayvan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük içinde tarih görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, özgüveninin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments