Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tarih görmek

Rüyada bir tarih görmek

Rüyada bir tarih görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, hayır dualarına nail olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tarih gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada tarih almak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, planlı ve programlı davranacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarih söylemek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada tarih kitabı okumak hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belirli bir tarih görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Rüyada tarih atmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada eski tarih görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada belli bir tarih görmek suç işleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tarih sınavı olmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments