Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana görmek

Rüyada tarhana görmek

Rüyada tarhana görmek kişinin yaşamının değişeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tarhana satın almak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tarhana yediğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana almak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, rahat bir işe girileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü tarhana görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada tarhana ufalamak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada tarhana yoğurmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana hamuru yapmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana çorba yapmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments