Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz tarhana görmek

Rüyada toz tarhana görmek

Rüyada toz tarhana görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, güzel günlere kavuşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada toz tarhana gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tarhana tozu görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada toz tarhana görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tarhana yemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaş tarhana yemek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada un tarhanası görmek duaların boşa gideceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada tarhana corbasi pisirmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tarhana görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek zarar verici olaylar yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments