Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçın çubuğu görmek

Rüyada tarçın çubuğu görmek

Rüyada tarçın çubuğu görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü sözler duyacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada tarçın çubuğu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tarçın çubuğu görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabuk tarçın görmek kafasının boşalacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın görmek sözlerinden çıkmayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada toz tarçın görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarçınlı pasta görmek edilen duaların kabul edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tarçın yemek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada tarçın kokusu almak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments