Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçın yemek

Rüyada tarçın yemek

Rüyada tarçın yemek çok büyük başarılar kazanılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tarçın yemek gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Rüyada tarçın yemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada toz tarçın görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tarçın çayı içmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın koklamak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada tarçın kokusu almak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada tarçın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eşlerin boşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarçın ağacı görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments