Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçın kokusu almak

Rüyada tarçın kokusu almak

Rüyada tarçın kokusu almak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tarçın kokusu almak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada tarçın kokusu almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tarçın yemek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarçın çubuğu görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kabuk tarçın görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarçın ağacı görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak çok hayırlı işlere atılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada toz tarçın görmek çok daha iyi günler göreceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarçın görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments