Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçın çayı içmek

Rüyada tarçın çayı içmek

Rüyada tarçın çayı içmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarçın çayı içmek gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada tarçın çayı içmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tarçın ağacı görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet eder.

Rüyada tarçın kokusu almak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada tarçın koklamak hem de çok üzüleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kabuk tarçın görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada tarçın görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada tarçın yemek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, maddi açıdan ferahlamaya, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada tarçın çubuğu görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, şansa inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments