Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kızla tanışmak

Rüyada genç bir kızla tanışmak

Rüyada genç bir kızla tanışmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada genç bir kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada genç bir kızla tanışmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla tanışmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kızla tanışmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalettir.

Rüyada kızla tanışmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sarışın kızla tanışmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, güçlendikçe güçleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments