Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek yaşam standartlarının artacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, elindekileri de kaptıracağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin düğününü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek seyahatlere katılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamla öpüşmek çok hayırlı işlere girileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak dertlerin ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments