Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek hastalıklarının iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek hakkını savunamayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir yere gitmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iyi hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek birikmiş parasının olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments