Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı öldürmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yaşama dört elle sarılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamı görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın adamı görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bol nimete kavuşulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments