Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir adamı görmek

Rüyada tanımadığı bir adamı görmek

Rüyada tanımadığı bir adamı görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, üzücü haberler alacağına, ev içinde mutluluğun artacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamı gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın adamı görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, istediği yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın adamı öldürmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir adamı görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments