Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekler el ele tutuşmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments