Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak gelişim içine gireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak moralsiz ve düşünceli olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, suç işleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments