Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek

Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek

Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok sevileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada cenazenin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabre gömülmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada inek bokuna gömülmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada kara gömüldüğünü görmek yanlış adımlar atacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulur.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın gömüsü bulmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada gömü para bulmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments