Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, şansının bahtının açılacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak evlenme yolunda adım atacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadık biriyle öpüşmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments