Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek evlat sahibi olunacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin düzgün gideceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek sağlığının bozulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin fotoğrafını görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada babasının fotoğrafını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada asker fotoğrafı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments