Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadık biriyle öpüşmek

Rüyada tanımadık biriyle öpüşmek

Rüyada tanımadık biriyle öpüşmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, eğlence ve renk geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadık biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlarla konuşmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, huzurunun yerinde olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın eve misafir olmak zararının büyük olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın ölüyle konuşmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yeni iş kollarına girileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek daha fazla gelire kavuşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir genç görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments