Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini hasta görmek

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini hasta gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada tanımadığın bir hasta görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı hasta görmek ekmek bulamayacağına, kötü haberler alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe sarılmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yüzünü güldüreceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek kötü bir habere veya tehlikeye, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments