Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok daha fazla adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, yurtdışına gidileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığım insanlar görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments