Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çekilen acıların unutulacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ekmeğinin azalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek küslerin barışacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada cenazenin önünden gitmek çok büyük çaba sarfedeceğine, küfürlü söze, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada cenazeye gidememek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek tartışmaların kavgaya döneceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulur.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze törenine gitmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, o kişiye zararının dokunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments