Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak geçmişi unutup geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments