Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, başarıları ile konuşulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonla konuşmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak işlerinin azalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, darp edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments