Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak afiyette ve keyifte olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonla konuşmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, tazeleneceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak rütbe alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak işlerindeki karın artacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments