Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederken bıçaklanmak

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çirkin amellere, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, içinin ferahlayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada babasını kavga ederken görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kavga ederken görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek umutlarının biteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını kavga ederken görmek eve huzur dolacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments