Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı kavga ederken görmek

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, tatsız haberlerin alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük takdir toplanacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada anne babayı kavga ederken gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, elde edilecek menfaatlere, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek hayatının afiyette geçeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada babayı kavga ederken görmek sermayesini riske etmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada babasını kavga ederken görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada babanı kavga ederken görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments