Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla tartışmak

Rüyada tanıdıkla tartışmak

Rüyada tanıdıkla tartışmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanıdıkla tartışmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada tanıdıkla tartışmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada başbakanla tartışmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, gerekirse özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümceyle tartışmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısıyla tartışmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen biriyle tartışmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak şansın ve bahtın da açılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments